Word jij onze nieuwe boormeester?

Onderdeel uitmaken van een gedreven team, werken met stoere machines en tot 200 meter diep in de grond boren. Als dit je aanspreekt dan is een baan bij BoutenGeotron iets voor jou!

Content Paragraphs

Als boormeester ben je verantwoordelijk voor machinale en handmatige boringen voor geotechnisch en milieutechnisch onderzoek. Je werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van een projectleider. De projecten worden uitgevoerd in Nederland, maar af en toe ook in het buitenland (bijvoorbeeld Duitsland, Zweden, België en Frankrijk). 

Boormeester Dennis Bisschop vertelt je er meer over in het filmpje.

Over BoutenGeotron

BoutenGeotron is specialist in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten. We verzorgen het complete pakket van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk op land en water. Van 2 tot wel 200 meter diep. Ook verzorgen we alles wat met grondwater te maken heeft zoals bronbemaling, retourbemaling, brandputten, grondwatersanering en bodembeschrijvingen. Zo zorgen wij er dus voor dat onze klanten huizen, sluizen, tunnels en duurzame bodemenergiesystemen kunnen aanleggen.  

 

Onderdeel van de K3 organisatie

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie, een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers. De K3 organisatie bestaat uit vijf ondernemingen, waarvan BoutenGeotron er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. 

Meer weten?

Via de link hieronder vind je meer informatie over de functie. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Martin Bouten via 06 - 53 84 32 70 of via m.bouten@boutengeotron.nl

Je sollicitatie kun je sturen naar Truus Veens (Personeelszaken) via t.veens@k3.nl.

Hoe kunnen wij u helpen?