Waar geld vandaan komt en waar het naartoe gaat hoeven we jou als finance professional niet uit te leggen, toch? Bij BoutenGeotron, een zelfstandige onderneming binnen de K3 organisatie, zetten we diensten, machines en manuren in om projecten te realiseren. Dat kan alleen succesvol zijn als duidelijk is welke diensten en klanten een positieve bijdrage leveren aan het resultaat. De basis voor deze kennis is de project- en financiële administratie van het bedrijf. Met jou als spin in het web als hoofd van de afdeling.

Content Paragraphs

Houd jij graag het overzicht? Draai jij voor het maken van overzichten en rapportages je hand niet om? Zorg je er ook voor dat het werk op de afdeling op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een mooie vacature voor een Hoofd Financiële Administratie (24 uur).

Wij bieden jou:

 • een mooie en uitdagende rol in een snel ontwikkelende organisatie;
 • persoonlijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • aandacht voor vitaliteit;
 • thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • werktijden/dagen in overleg;
 • de CAO Bouw & Infra UTA;
 • en een uitstekend salaris.
BoutenGeotron kantoor Beuningen

Wat ga je doen?

In jouw rol ben je het financiële geweten van ons bedrijf en team. Je ziet welke diensten en opdrachtgevers zorgen voor een positieve bijdrage aan het resultaat. Zo zorg jij dus mede voor het succes van BoutenGeotron. Ons kantoor met werkplaats is gevestigd in Beuningen. Hier werk je samen in ons collegiale en ondernemende team.

Als hoofd financiële administratie zorg je ervoor dat alle administratieve processen correct en tijdig verlopen. Je bent verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministratie. Door een goede administratie weet het management, de organisatie en het team wat de financiële positie en prestatie van het bedrijf is. Je adviseert en bent de sparringpartner voor de bedrijfsleiding en holding controller bij financieel-administratieve kansen en uitdagingen. Als hoofd administratie ben je het aanspreekpunt voor de (financiële) leiding van BoutenGeotron. Ook maak deel je uit van het K3 finance- en controlteam.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • De financiële administratie (activa-, crediteuren-, debiteuren- en projectadministratie, aansluitingen salarisadministratie en het grootboek);
 • het zorgdragen voor de inrichting van de administratie en de administratieve processen;
 • het mede (door)implementeren van onze projectadministratie (Gilde) en financiële administratie (Exact) en de koppeling hiertussen;
 • leiding geven aan de financieel administratieve afdeling en activiteiten;
 • het verzorgen en ondersteunen bij het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslaglegging;
 • het coördineren van de interim controle en controle jaarrekening richting de holding.

Jij als hoofd administratie?

Van huis uit ben je een administratief specialist met leidinggevende capaciteiten. Daarnaast heb je een streepje voor als je:

 • zelfstandig en nauwkeurig werkt, en goed kunt organiseren;
 • een uitstekend gevoel voor cijfers, inzicht in de betekenis en betrouwbaarheid van die cijfers en een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen hebt;
 • kennis van en ervaring hebt met Exact, Microsoft Excel, Word, Teams; Gilde en Power BI zijn een pré;
 • met jouw persoonlijkheid, vakkennis en ambitie inhoud geeft aan jouw rol en je zorgt voor meerwaarde in het team en de organisatie;
 • weet hoe je in een dynamische omgeving met vele stakeholders de rust bewaart en zorgt voor een prettige constructieve samenwerking.

Over BoutenGeotron

Als specialist in mechanisch boorwerk voor geotechniek, milieutechniek en grondwatertechniek werken we graag aan de projecten van onze opdrachtgevers. We verzorgen het boorwerk: van bodemonderzoek tot saneringen en van bemalingen tot infiltratie. Onze kennis en ervaring zetten we in om een project te laten slagen. En we stoppen niet totdat onze klanten 100% tevreden zijn. We hebben ons gespecialiseerd in bodem, water en energie. Dit doen we in binnen- en buitenland. We zijn uniek in de markt omdat we alle technieken in huis hebben. 

Onderdeel van de K3 organisatie

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers en heeft vijf ondernemingen, waarvan BoutenGeotron er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.  

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met Ralph Spiljard, directeur BoutenGeotron, via 06-52505639 r.spiljard@boutengeotron.nl

Je sollicitatie kun je sturen naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl