Word jij onze nieuwe monteur?

Wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven team, je technische kennis inzetten én werken in de buitenlucht bij mooie projecten door het hele land? Dan is een baan bij BoutenGeotron iets voor jou!

Content Paragraphs

Als monteur maak je deel uit van een team dat zich bezig houdt met het onderhoud van ons materieel. Daarbij gaat het om het onderhoud aan de boorinstallaties, het plaatsen en weer verwijderen van bronbemalingsinstallaties op basis van tekeningen en instructies van de werkvoorbereiders en ze weer gereed maken voor een volgend project. Ook verricht je onderhoud aan materieel voor het maken van warmtelussen. Je werkt soms zelfstandig en soms met een team en je werkt zowel op de verschillende projectlocaties in het hele land als in de werkplaats in Beuningen.  

We verwachten dat je:

  • een opleiding in de techniek hebt gedaan (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde) en daar je passie ligt; 

  • altijd in oplossingen denkt;  

  • secuur bent;  

  • flexibel bent ingesteld en af en toe ook op afwijkende tijden wilt werken (bijvoorbeeld bij storingen buiten de normale werktijden om). 

We bieden je:

  • een uitdagende functie in een leuk team met veel zelfstandigheid; 

  • een salaris volgens de cao Bouw en Infra; 

  • een goede pensioenvoorziening ondergebracht bij het BpF bouw; 

  • een aanstelling van 40 uur;

  • ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. 

Over BoutenGeotron

BoutenGeotron is specialist in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten. We verzorgen het complete pakket van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk op land en water. Van 2 tot wel 200 meter diep. Ook verzorgen we alles wat met grondwater te maken heeft zoals bronbemaling, retourbemaling, brandputten, grondwatersanering en bodembeschrijvingen. Zo zorgen wij er dus voor dat onze klanten huizen, sluizen, tunnels en duurzame bodemenergiesystemen kunnen aanleggen.

Onderdeel van de K3 organisatie

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie, een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers. De K3 organisatie bestaat uit vijf ondernemingen, waarvan BoutenGeotron er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met Ralph Spiljard: tel. 06 52 50 56 39 of r.spiljard@boutengeotron.nl

Je sollicitatie kun je sturen naar werkenbij@k3.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Hoe kunnen wij u helpen?