Word jij onze nieuwe operationeel manager?

Content Paragraphs
0

Krijg jij energie van tevreden klanten, gemotiveerde medewerkers die kunnen werken met het beste materiaal en voel je altijd de behoefte processen verder te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Operationeel manager ben je eindverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de verschillende projecten van BoutenGeotron; projecten op het gebied van geotechnische- en milieutechnische boringen, bronbemaling, aardwarmtelussen en waterbodemonderzoek. Je hebt de algehele verantwoordelijkheid voor de veiligheid, de kwaliteit, de technische staat van de machines, de productiviteit en de financiële projectcontrole. Ook bewaak je het KAM- en HR-beleid en zet je je in om de organisatie en bedrijfsprocessen steeds verder te verbeteren.

Samen met de Commercieel directeur zorg je voor een helder beleid en een heldere structuur en streef je ernaar om tot een optimalisatie van de werkprocessen te komen. Gezamenlijk met de Commercieel directeur en de Controller vorm je bovendien het managementteam van BoutenGeotron en richt je je op het toekomstbeleid van de organisatie. Je rapporteert aan de Commercieel directeur.

Wij verwachten dat je:

  • proactief, zelfsturend, sociaal en resultaatgericht bent en weet te communiceren op alle niveaus;
  • HBO werk- en denkniveau hebt;
  • gedreven, daadkrachtig en doortastend bent;
  • een verbinder en motivator bent;
  • bewezen hebt dat je in staat bent om operationeel leiding te geven.

Wij bieden je:

  • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
  • een goede pensioenregeling, ondergebracht bij het BpF van Bouw en Infra;
  • een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via trainingen en opleidingen.

Over BoutenGeotron

BoutenGeotron is specialist in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten. We verzorgen het complete pakket van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk op land en water. Van 2 tot wel 200 meter diep. Ook verzorgen we alles wat met grondwater te maken heeft zoals bronbemaling, retourbemaling, brandputten, grondwatersanering en bodembeschrijvingen. Zo zorgen wij er dus voor dat onze klanten huizen, sluizen, tunnels en duurzame bodemenergiesystemen kunnen aanleggen. We zijn voornamelijk werkzaam in Nederland, maar ook in de landen om ons heen zijn wij actief.

Onderdeel van de K3 organisatie

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie, een veelzijdig bedrijf met ruim 200 medewerkers. De K3 ondernemingen werken samen aan landschappen voor de toekomst. Ze winnen de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, transporteren het, nemen grond in, verwerken het en als BoutenGeotron verzorgen we het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten worden gecombineerd met duurzame gebiedsontwikkeling. Zo creëert de K3 organisatie natuur- en recreatiegebieden en zorgt ervoor dat het overstromingsgevaar langs de Nederlandse rivieren wordt verminderd. Ook wordt gewerkt aan de inpassing van duurzame energie in het landschap.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Paul van Hoeven (HR-adviseur) via p.vanhoeven@k3.nl of 06 54663337 of Rob Wismans (algemeen directeur K3 organisatie) via r.wismans@k3.nl of 0622424347. Je sollicitatie kun je sturen naar werkenbij@k3.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe kunnen wij u helpen?