Bedreven in de bodem

BoutenGeotron is uw specialist én partner in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten. Van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk en bemalingen in het veld: we verzorgen het complete pakket.

Content Paragraphs

Als geen ander

Zeggen dat je de expert bent en voor je klanten de bodem kan voorspellen is één. Bij BoutenGeotron maken we het liever waar. En dat doen we. Elke dag weer. We stropen de mouwen op en stappen ons (lees: uw) werkterrein op. We boren als dat nodig is tot wel 150 meter diep, houden met bronbemaling uw voeten droog en helpen u ook op het water verder.

Waar wij klaar zijn, komt u verder

Een partner om op te bouwen word je niet zomaar. Daar gaat jarenlange praktijkervaring aan vooraf. Dat is ook de reden waarom we de kracht van grondwaterspecialist Bouten (sinds 1923!) en het serieuze boorveldwerk voor geotechnisch en milieukundig onderzoek van Geotron samenvoegden. Met onze gezamenlijke en maatgerichte aanpak komen aannemers, overheden, ingenieursbureaus, zandwinnaars, bouw- en baggerbedrijven verder. In Nederland en inmiddels ver daarbuiten.

We laten niets aan het toeval over

Bij BoutenGeotron werken we in de bodem waarop we leven. En gaan en staan we voor topkwaliteit en veiligheid. Dat schept ook verplichtingen. Daarom verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelingen en technieken. En werken we binnen alle wettelijke kaders en normen die gelden bij geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische werken. Onze certificeringen geven u die garantie.

Samenwerken zit in onze natuur

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Bottom section wrapper

Werken bij BoutenGeotron

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een e-mail naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures