Heb jij zin om te werken aan bodem-, water- en warmteprojecten? En wil je iedere dag het beste uit jezelf halen en werken in een professioneel en hecht team? Dan is een baan bij BoutenGeotron misschien iets voor jou. We horen graag van je! 

Content Paragraphs

Specialist in geotechniek, milieutechniek en grondwatertechniek

Als specialist in mechanische boringen werken we aan projecten van aannemers, projectontwikkelaars, overheden, ingenieursbureaus, zandwinners, bouw- en baggerbedrijven. We verzorgen het complete boorpakket voor bodemonderzoek, machinaal boorwerk, infiltratiebronnen en bemalingen. Onze kennis en ervaring zetten we in om projecten te laten slagen. We hebben ons gespecialiseerd in mechanisch boorwerk in bodem, water en warmte om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Dit doen we in binnen- en buitenland. We zijn uniek in de markt omdat we alle technieken in huis hebben. 

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen.

Title
Onze vacatures

Text

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Interesse in een baan bij BoutenGeotron. Vul hieronder het open sollicitatieformulier in bij volgende kopje.

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het open sollicitatieformulier in via de button.

Stage lopen en werken & leren

Bij BoutenGeotron vind je een diversiteit aan mensen en disciplines. Er is veel kennis en ervaring in huis, die we graag met jou delen. Maar we leren ook graag van jou. We zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat BoutenGeotron aan alle voorwaarden voldoet om (V)MBO’ers een volwaardige leerplek te bieden. Een titel om trots op te zijn. We zetten ons graag in ons vak voor de toekomst te behouden en jongeren een kans op de arbeidsmarkt te geven. Heb je interesse om stage te komen lopen of in een volwaardige leerplek? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur daarvoor een e-mail naar Eline Glatz (HR Business Partner): werkenbij@k3.nl.

Title
Maak kennis met onze collega's

Text

Een ondernemend en collegiaal team. Dat zijn de collega’s van BoutenGeotron! Onze dag start in Beuningen waar het kantoor met werkplaats gevestigd is. De week sluiten we hier gezamenlijk af met een informele borrel.   

Remko Peters (assistent boormeester)"Het leukste aan mijn werk is de combinatie van het werken met de bodem, de afwisseling en de vrijheid. Wat er zich afspeelt in de bodem vind ik enorm interessant. Het is iedere keer weer een verrassing wat je tegenkomt. De ene keer sta je op het land, de andere keer op het water."

Mustapha Braij (voorman bronbemaling): “Ik ben er enorm trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan mooie projecten zoals de RijnlandRoute en Wintrack II. Wij zijn ervoor om te zorgen dat ook anderen hun werk goed kunnen doen. Je wilt niet dat anderen op je moeten wachten.”