Als specialist in mechanisch boorwerk voor geotechniek en milieutechniek werken we graag aan jouw project. We verzorgen het boorwerk: van bodemonderzoek tot saneringen tot infiltratie. Onze kennis en ervaring zetten we in om jouw project te laten slagen. En we stoppen niet totdat jij 100% tevreden bent. We hebben ons gespecialiseerd in bodem, water en energie om jou goed van dienst te kunnen zijn. Dit doen we in binnen- en buitenland. We zijn uniek in de markt omdat we alle technieken in huis hebben. 

Content Paragraphs

Jouw partner in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten

We nemen monsters om te laten onderzoeken hoe de samenstelling van de bodem is. Maar we doen meer: van serieus boorwerk tot wel 200 meter diep en we helpen jou ook op het water verder. En we doen boringen om lussen aan te kunnen leggen voor aardwarmte.  

Waar wij klaar zijn, kan jij verder

Zeggen dat je expert bent en de bodem kunnen voorspellen is één. We maken het liever waar. We stappen jouw werkterrein op om jou te ontzorgen. Een partner om op te bouwen word je niet zomaar. Daar gaat jarenlange praktijkervaring aan vooraf. Dat is ook de reden waarom we de kracht van grondwaterspecialist Bouten (sinds 1923!) en het serieuze machinaal boorveldwerk voor geotechnisch en milieukundig onderzoek van Geotron samenvoegden. Met onze gezamenlijke en maatgerichte aanpak komen aannemers, projectontwikkelaars, overheden, ingenieursbureaus, zandwinners, bouw- en baggerbedrijven verder.  

We laten niets aan het toeval over

Bij BoutenGeotron werken we in de bodem waarop we leven. En gaan en staan we voor topkwaliteit en veiligheid. Dat schept ook verplichtingen. Daarom verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelingen en technieken. En werken we binnen alle wettelijke kaders en normen die gelden bij geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische werken. Onze certificeringen geven jou die garantie. 

Samenwerken zit in onze natuur

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Samen werken we aan de landschappen voor de toekomst.