We laten onze kennis en ervaring graag voor je werken. Dagelijks komen vakmanschap en ervaring samen bij onze medewerkers. Stuk voor stuk mensen die hun expertise en energie steken in één ding: jou verder helpen. Door snel te schakelen en het serieuze veldwerk te doen voor jouw bodem-, milieu- of grondwaterproject.

Content Paragraphs

Tot op de bodem en verder

Wij verzorgen de uitvoering voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, ingenieursbureaus, zandwinners en bouw- en baggerbedrijven in geotechnisch en milieukundig onderzoek. We denken mee en voeren het mechanische boorwerk uit, van a tot z. In Nederland en ver daarbuiten. Zo nemen we monsters voor milieukundig onderzoek om de kwaliteit van grond en grondwater te kunnen meten.

Wij laten onze kennis graag voor jou werken in en op het water

Of het nou om grote of kleine wateren gaat. Wij nemen de monsters en zorgen dat ze bij het laboratorium terecht komen. Zo kunnen we voor jou de kwaliteit van de waterbodem onderzoeken. Voor grondig milieukundig onderzoek zorgen we dat je inzicht krijgt in de kwaliteit van de waterbodem. Belangrijk en vaak zelfs verplicht, bijvoorbeeld om een bouw- of milieuvergunning aan te vragen. Of voor het vinden van een nieuwe bestemming voor slib en bagger. 

Infiltratie van regenwater

BoutenGeotron biedt ook DSI® regenwaterinfiltratie aan. Dit is een innovatieve infiltratietechniek voor de afvoer van regenwater. Door klimaatverandering regent het vaker heftig en hard, met als gevolg dat er in een korte tijd veel regenwater afgevoerd moet worden. De DSI® technologie is een uitstekende combinatie met het afkoppelen van hemelwater van het riool. Het systeem neemt weinig ruimte in, zodat het geschikt is voor stedelijk gebied.  

Aardwarmte als alternatieve energiebron

De belangstelling voor aardwarmte als alternatieve energiebron groeit. De vraag naar aardwarmte-installaties voor verwarming én koeling van woningen en kantoren daarmee ook. Bij BoutenGeotron leggen we tot op grote dieptes gesloten bodemenergiesystemen aan. Voor zowel nieuwbouwprojecten áls bestaande huizen en kantoren. En dat is altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek over hoe wij jou kunnen helpen. 

Met gespecialiseerd materieel

Ons uitgebreide dienstenpakket vraagt om gespecialiseerd materieel. We hebben een breed assortiment modern materieel in eigen beheer. Snel inzetbaar, op land en op water. 

Alleen de beste kwaliteit

Bij BoutenGeotron werken we in de bodem waarop we leven. En gaan en staan we voor topkwaliteit en veiligheid. Onze certificeringen geven jou die garantie. Dat schept ook verplichtingen. Daarom verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelingen en technieken.