Hier werken we aan een nóg mooier Nederland

We werken in de bodem en op het water met respect voor de omgeving. Onze werken laten we netjes achter. Neem een kijkje bij een paar langlopende projecten waaraan wij werken of hebben gewerkt. Uiteraard doen we niet alleen langlopende projecten, maar zijn we je graag van dienst bij kortlopende projecten.

Content Paragraphs

Grondwatermonitoring Eindhoven

In opdracht van de gemeente Eindhoven zorgen wij voor het mechanisch plaatsen van diepe milieukundige peilbuizen voor de aanleg van een grondwatermonitoringsnetwerk. 

Mortsel, België

Uniek project, omdat we voor het eerst werken met een volledig elektrische boorstelling aan 103 inpandige boringen.

Onderdoorgang A2-N2 bij Eindhoven

De onderdoorgang bij de A2-N2 net onder Eindhoven is een project van Strukton Civiel. Een ongelooflijk mooi project om aan mee te mogen werken.

Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch

In het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch werkten wij aan boringen voor een saneringssysteem en het in kaart brengen van de bodem.

Park15

Park15 is het toonbeeld van een nieuwe generatie duurzame bedrijvenparken in Nederland.

RijnlandRoute A4 – A44

Door bronbemaling over een lengte van maar liefst 14 kilometer heeft BoutenGeotron ervoor gezorgd dat de RijnlandRoute kan worden aangelegd.

SpoorOmgeving Geldermalsen

BoutenGeotron verzorgt de bronbemaling voor werkzaamheden aan spoorwegonderdoorgangen in Tricht.

Spoorviaduct Elst

BoutenGeotron verzorgt de bronbemaling voor de spooronderdoorgang in Elst.

Wintrack II

BoutenGeotron verzorgt de bronbemaling voor de funderingen van 52 hoogspanningsmasten van het Wintrack II project tussen Rilland en Goes.

Witte Dame - Eindhoven

BoutenGeotron verzorgt machinale boorwerkzaamheden uit, die nodig zijn voor de bodemsanering van gebouw de Witte Dame in Eindhoven.