Zoek jij liever de diepte op? Perfect, want als assistent boormeester werk je met machines om de ondergrond in kaart te brengen en te verbeteren. Daarmee maak jij het verschil! Buiten werken, boren met mobiele boorstellingen tot 200 meter diep, en steeds in een andere omgeving. Het is een stoere, avontuurlijke en veelzijdige baan. Als dit je aanspreekt, dan is een baan bij BoutenGeotron echt iets voor jou! 

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Jouw dag start vroeg in de ochtend vanuit Beuningen waar het kantoor en de werkplaats van BoutenGeotron zijn gevestigd. Of je rijdt direct met je collega naar de locatie. Is de reisafstand te groot, dan overnacht je in de buurt van de werklocatie. Iedere dag sta jij met je neus in de wind, de regen en/of de zon!  

In deze rol coördineer je alle activiteiten die horen bij het boorproces. Dit omvat niet alleen het plannen en organiseren van de dagelijkse taken, maar ook het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie tijdens het uitvoeren van machinale boringen voor bodemlussen, geotechnisch en milieutechnisch onderzoek. 

Je ondersteunt de boormeester bij het aansturen van het boorteam (bestaande uit de boormeester en de assistent) en de uitvoering van opdrachten die variëren in locatie, omvang, duur en bodemtype. Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Nederland en België, en af en toe in Duitsland of Frankrijk.  

Wij bieden jou:

 • Een baan bij een ondernemend groeiend bedrijf, met fijne collega’s;  

 • werkzaamheden in de natuur / buitenlucht;  

 • de mogelijkheid om te werken met nieuwe indrukwekkende machines;  

 • diverse opleidingen en trainingen;  

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en € 3.200,- afhankelijk van opleiding en werkervaring;  

 • CAO Bouw en Infra;  

 • deelname aan Bedrijfspensioenfonds bouw;  

 • een goede reis-, verblijf- en overwerkregeling; 

 • een gezellige vrijdagmiddagborrel waar we gezamenlijk de week afsluiten. 

Wat neem je mee?

 • Je bent momenteel assistent boormeester of bent bereid de training tot assistent boormeester te volgen; 

 • je bent een gedreven doener met gezonde interesse voor techniek, boren en alles wat met onze bodem en het milieu te maken heeft. Eventuele kennis en ervaring zijn mooi meegenomen;  

 • rijbewijs BE (het is een pré als je ook over Rijbewijs C en Code95 beschikt);  

 • VCA VOL certificaat en een BHV diploma of bereid om deze te behalen;  

 • goede mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal;  

 • een fysieke gesteldheid die past bij de werkzaamheden. 

Maak alvast kennis!

"Het leukste aan mijn werk is de combinatie van het werken met de bodem, de afwisseling en de vrijheid. Wat er zich afspeelt in de bodem vind ik enorm interessant. Het is iedere keer weer een verrassing wat je tegenkomt. De ene keer sta je op het land, de andere keer op het water."

Over BoutenGeotron

Als specialist in mechanisch boorwerk voor geotechniek en milieutechniek werken we graag aan verschillende projecten. We verzorgen het boorwerk: van bodemonderzoek tot saneringen tot infiltratie. Onze kennis en ervaring zetten we in om de projecten van onze opdrachtgevers te laten slagen. En we stoppen niet totdat zij 100% tevreden zijn. We hebben ons gespecialiseerd in bodem, water en energie om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Dit doen we in binnen- en buitenland. We zijn uniek in de markt omdat we alle technieken in huis hebben.   

Onderdeel van de K3 organisatie

Placeholder image

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Samen werken we aan de landschappen voor de toekomst. 

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met Ralph Spiljard via 06-52505639 of stuur een e-mail naar r.spiljard@boutengeotron.nl

Jouw sollicitatie mag je mailen naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het formulier hieronder in.