Bij BoutenGeotron hebben we ons de afgelopen jaren ingezet op zowel boor- als bemalingsgebied. Op booractiviteiten zit echter het grootste deel van onze deskundigheid. Wij beseffen dat focussen en keuzes maken essentieel is om ons te kunnen blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij besloten om vanaf nu volledig in te zetten op boorwerk en zijn we per 1 mei 2024 gestopt met bemalingsactiviteiten. Lopende bemalingswerkzaamheden ronden we uiteraard netjes af.  

Middle section

Afscheid van Martin Bouten 

Keuzes maken betekent soms ook afscheid nemen. Per 30 april hebben wij afscheid genomen van Martin Bouten. Martin heeft aangegeven zijn bemalingshart te willen volgen en zet zijn carrière daarom elders voort. Wij bedanken Martin voor zijn jarenlange inzet voor BoutenGeotron.  

We zijn je graag van dienst

Uiteraard zijn wij je met onze booractiviteiten nog altijd graag van dienst om te ondersteunen bij jouw bemalingswerk. We staan ​​klaar om onze expertise in te zetten bij jouw project. Neem contact op met Ralph Spiljard om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.