Wij openen onze deuren voor jou op 27 november

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s en organiseren daarom een open dag op zaterdag 27 november. Neem een kijkje in onze keuken en kom van alles te weten over werken bij BoutenGeotron. Je bent van harte welkom om ergens tussen 10.00 en 12.00 uur binnen te komen lopen. We vertellen je graag over ons werk en beantwoorden al je vragen. Ons adres is: Goudwerf 3 in Beuningen, tegenover McDonald’s.

 

UPDATE 26 november 2021 10.00 uur: de open dag gaat morgen door, we volgen de Corona richtlijnen (zie onderaan deze webpagina bij het kopje 'nog even dit')

Content Paragraphs

Aanmelden is niet nodig. 

Images

Meet & Greet met onze collega’s  

Maak kennis met onze collega’s. Zij zijn enthousiast over hun werk en vertellen je er graag mee over. Zij leiden je rond en laten zien waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Neem je kinderen mee

Terwijl jij rondkijkt en in gesprek bent, zorgen wij dat er voor jouw kind(eren) iets te doen is. Neem ze dus gerust mee.

Wij zijn op zoek naar jou

Wij zijn op zoek naar mensen die in de buitenlucht willen werken. Samen met je collega’s werk je met indrukwekkende machines die tot 300 meter diep de grond in boren. En ben je ook nog eens fit en technisch? Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaring is niet nodig. Enthousiasme om het vak te leren is genoeg!  

Dennis vertelt je over het werken bij BoutenGeotron als boormeester

Wie zijn wij?

BoutenGeotron is specialist als het gaat om boren. We verzorgen het complete pakket van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk. Op land en op het water. We boren 3 tot wel 300 meter diep. Ook verzorgen we alles wat met grondwater te maken heeft zoals bronbemaling, retourbemaling, brandputten, grondwatersanering en bodembeschrijvingen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten met droge voeten funderingen voor huizen kunnen aanleggen. En sluizen, tunnels en duurzame bodemenergiesystemen. BoutenGeotron heeft 35 medewerkers. We zijn voornamelijk werkzaam in Nederland, maar we zijn ook actief in de landen om ons heen.

Meer informatie

Wil je meer weten over BoutenGeotron en het werk dat we doen? Je mag altijd even bellen (of appen) naar Paul van Hoeven via 06 54 66 33 37. Of mail naar werkenbij@k3.nl. K3 is het moederbedrijf van BoutenGeotron. We zien je graag op 27 november!

Nog even dit

Je bent van harte welkom tijdens de open dag. Wij volgen de Corona richtlijnen van het RIVM om rekening te kunnen houden met jouw en onze gezondheid. Daarom vragen we je:

  • tijdens de open dag altijd 1,5 meter afstand te houden.
  • je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • een afspraak te maken voor een ontmoeting op een ander moment als je corona-gerelateerde klachten hebt (dat geldt ook als jouw huisgenoten klachten hebben). Bel of app Paul van Hoeven (06-54663337).