Jaaroverzicht K3 | Dit gaven we terug in 2021

woensdag, 02 feb 2022
Middle section

Vooruitkijken is belangrijk. Terugkijken net zo, vinden wij! We zeggen als K3 organisatie - waar we als BoutenGeotron onderdeel van zijn - niet alleen dat we met onze samenwerkingspartners allerlei mooie resultaten kunnen bereiken. We laten het ook zien in het jaaroverzicht. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we graag iets terug. Kijk mee en beleef een aantal mooie hoogtepunten van het afgelopen jaar. 

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Scrollen maar!

We nemen je graag in zes thema's mee terug naar 2021. Scroll op desktop, tablet of smartphone door het jaaroverzicht waarin 6 thema’s centraal staan:

  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Biodiversiteit
  • Duurzame energie
  • Oog voor de omgeving
  • We houden graag contact
  • Samenwerken zit in onze natuur

Samen werken aan de landschappen voor de toekomst

Als familiebedrijf weten we als geen ander dat de toekomst vandaag begint. En dat schept verantwoordelijkheden die we graag nemen. Bij alles wat we doen, kijken we naar wat we achterlaten. Met onze projecten geven we vorm aan lokale en maatschappelijk gewenste gebiedsinrichtingen. Met onze samenwerkingspartners creëren wij sieraden waar natuur de ruimte krijgt, het (hoog)waterveilig wonen is en je naar hartenlust kunt recreëren.

Trots om onderdeel te zijn van de K3 familie

Wij zijn trots om onderdeel te zijn van de K3 familie. Als K3 organisatie winnen we grondstoffen als zand, grind en klei. Voordat we daarmee aan de slag kunnen gaan, zorgen wij bij BoutenGeotron dat er ergens gewerkt kán worden. BoutenGeotron is voor K3 de sleutel om verder te gaan met het vormgeven van landschappen.

Natuurlijk doen we dat niet alleen voor onze zusterorganisaties als Delgromij en K3Delta Zand & Grind, maar adviseren en begeleiden we ook aannemers, overheden en ingenieursbureaus in geotechnisch en milieukundig onderzoek. We denken mee en voeren het veldwerk uit, van A tot Z. In Nederland en ver daarbuiten.

Bedreven in de bodem

Zeggen dat je de expert bent en voor je klanten de bodem kan voorspellen is één. Wij maken het waar, elke dag weer. We boren als dat nodig is tot wel 200 meter diep, houden met bronbemaling jouw voeten droog en helpen je ook op het water verder. We verzorgen het complete pakket van bodemanalyses om de kwaliteit van grond en grondwater te onderzoeken tot het serieuze boorwerk en bemalingen in het veld.

Images

Dat smaakt naar meer

De resultaten geven ons nóg meer energie om ook in 2022 weer hard te werken aan mooie plannen. Samen met onze partners, de omgevingen en alle anderen die daarbij betrokken zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?